Natuurhuisje Friesland

Noflik Nijemirdum is een prachtig 2-persoons appartement dat midden in de natuur van het Friese platteland ligt, omringd door weilanden, bossen en het IJsselmeer. Gasten kunnen genieten van de rust, de stilte, de vogels, het wild en de paarden die overal in de wei staan.
In de zomer kunnen gasten heerlijk zwemmen in het eigen natuur zwembad of ontspannen aan de waterkant terwijl ze Libellen zien en vogels laag over zien vliegen. Er komt zelfs zo nu en dan een ijsvogeltje op bezoek! 's Avonds kunnen gasten zich ontspannen in de hottub, die op hout gestookt wordt. 's Nachts is het oorverdovend stil en kun je alleen de roep van de uil horen.

Noflik is ook ideaal voor fotografen, omdat Gaasterland zich uitstekend leent voor natuur- en landschapsfotografie. De uitgestrektheid van de natuur en de fotogenieke kleine dorpjes bieden tal van mogelijkheden voor prachtige foto's. De sterrenhemel is hier goed zichtbaar omdat er geen lichtvervuiling is, waardoor het gebied zich ook uitstekend leent voor nachtfotografie en sterrentrails. Gasten kunnen hier echt de schoonheid van de natuur en het platteland ervaren en volledig tot rust komen.