Laatste nieuws

  1. Mei 2023
    Het water van de hottub wordt na gebruik in de poel geloosd. Uiteraard betekent dit dat er geen toevoegingen in het water mogen komen. Dus gebruik van desinfecterende middelen of chloor is ondenkbaar. Ook vragen wij onze gasten om geen geur/schuim aan het water toe te voegen. Op deze manier houden we het schoon en veilig voor de natuur.
  2. Juli 2023
    Gasten weten Noflik Nijemirdum goed te vinden. Er komen rechtstreekse boekingen binnen via deze website, maar ook via populaire boekingssites als Natuurhuisje.nl en Booking.com. De prijsverschillen hebben te maken met onze afdracht voor commissiekosten omdat we gebruik van hun platform maken. Logisch toch?
  3. September 2023
    Het terrein van Noflik Nijemirdum is maar liefst 1,7ha groot. Een deel ervan is bestemd voor onze paarden, een deel is privétuin en het grootste gedeelte wordt binnenkort omgetoverd tot natuurlijk landschap. Dit betekent dat wij heel veel struiken en bomen gaan planten en de zwemvijver /poel gaan vergroten zodat er een plas-drasgebied ontstaat. Ook komt er een gemaaid wandelpad doorheen geslingerd, zodat onze gasten op eigen terrein kunnen wandelen. Ook krijgen allerlei dieren weer de kans om zich (opnieuw) te vestigen. Wij kunnen dit plan uitvoeren mede dankzij het schitterende ontwerp van Smartland landscape architecture, Roel Wolters en het beschikbaar stellen van zo'n 1200 struiken en bomen van Landschapsbeheer Friesland.