Laatste nieuws

 1. Mei 2023
  Het water van de hottub wordt na gebruik in de poel geloosd. Uiteraard betekent dit dat er geen toevoegingen in het water mogen komen. Dus gebruik van desinfecterende middelen of chloor is ondenkbaar. Ook vragen wij onze gasten om geen geur/schuim aan het water toe te voegen. Op deze manier houden we het schoon en veilig voor de natuur.
 2. Juli 2023
  Gasten weten Noflik Nijemirdum goed te vinden. Er komen rechtstreekse boekingen binnen via deze website, maar ook via populaire boekingssites als Natuurhuisje.nl en Booking.com.
 3. September 2023
  Het terrein van Noflik Nijemirdum is maar liefst 1,7ha groot. Een deel ervan is bestemd voor onze paarden, een deel is privétuin en het grootste gedeelte wordt binnenkort omgetoverd tot natuurlijk landschap. Dit betekent dat wij heel veel struiken en bomen gaan planten en de zwemvijver /poel gaan vergroten zodat er een plas-drasgebied ontstaat. Ook komt er een gemaaid wandelpad doorheen geslingerd, zodat onze gasten op eigen terrein kunnen wandelen. Ook krijgen allerlei dieren weer de kans om zich (opnieuw) te vestigen. Wij kunnen dit plan uitvoeren mede dankzij het schitterende ontwerp van Smartland landscape architecture, Roel Wolters en het beschikbaar stellen van zo'n 1200 struiken en bomen van Landschapsbeheer Friesland.
 4. Februari 2024
  Wij kregen dit bericht van Booking.com: Beste Ingrid Vink, "Gefeliciteerd met het winnen van een Traveller Review Award 2024! Deze prijs is een erkenning voor uw uitzonderlijke toewijding. Omdat u de award voor het eerst wint, is dit speciale moment wel een extra feestje waard! Namens ons allemaal bij Booking.com willen we u en uw team bedanken voor alles wat u eraan doet om uw gasten zich thuis te laten voelen. Wij weten hoeveel u ervoor doet om het verblijf van uw gasten bijzonder te maken. U en uw team doen veel meer dan alleen het bieden van een slaapplaats: uw gastvrijheid maakt de wereld een stukje uitnodigender en vriendelijker. We zijn er trots op met u samen te werken, en ik kijk ernaar uit om in 2024 en de jaren daarna samen verder te groeien."
 5. Maart 2024
  De lente is weer in aantocht en daarom gaan de fonteinen weer aan! Op 20 maart wordt Kletterdei gevierd en dit jaar in IJlst. Kletterdei betekent dat de 11 fonteinen in de 11 steden weer aan gaan als startschot voor de lente; voor wandelen, fietsen, suppen en varen op die eerste warme dagen.

 6. Juni 2024
  onze houtgestookte hottub hebben we vervangen door een die werkt op biobrandstof. Dit scheelt enorm veel werk en uiteraard hout stook. Daar willen we onze gasten van mee laten geniete. En daarom hebben we de prijs van de hottub verlaagd naar €35.